Duurzaam kamperen

De vrijwilligers van St. Walrick hebben besloten dat we als terrein ons aansluiten bij het SCENES netwerk. We zijn sinds 2020 lid van dit netwerk en druk bezig dit duurzaamheidscertificaat verder vorm te geven. (lees meer)

ScoutShop Overasselt

Tijdens de zomervakanties is de ScoutShop de gehele week geopend. De rest van het jaar is vooraf bellen of mailen handig, ook gezien het feit dat we niet alles uit het ScoutShop assortiment op voorraad hebben. (lees meer)

St. Joristocht

Ben je op zoek naar een tweedaagse hike tijdens je zomerkamp, dan is de St. Joristocht precies wat je zoekt. Deze tweedaagse zwerfhike is sinds 2015 weer te lopen, nadat deze 41 jaar in de vergetelheid was geraakt. (lees meer)

update 24 februari 2021

Op dit moment is het kampeerterrein tot nader order gesloten voor groepen. We zijn wel open voor gezinnen en twee tallen, mits die onderling 1,5 meter afstand houden .

De ScoutShop is open voor het afhalen van je bestelling. Neem voor het plaatsen van een bestelling per mail contact op met ons ScoutShop team via deze link. Ook kun je hier afspreken binnen welk tijdslot je komt winkelen (per 3 maart).

Binnen in de ScoutShop en de receptie id het dragen van een mondkapje verplicht.